Sander krijgt wiel van aanhangwagen op zijn auto op E40 en overleeft akelige situatie: "Elke getuigenis kan mij helpen"

Auto
Sander Vranckx reed zondagavond omstreeks 21.20 uur op de autosnelweg E40 van Leuven richting Tienen, toen er vlak voor de afrit van Boutersem het ondenkbare gebeurde.

"Vlak voor de afrit van Boutersem vloog er een wiel met stang van een aanhangwagen op mijn auto. Vermoedelijk kwam het van de andere kant van de autosnelweg, van Tienen richting Leuven. Meteen was er een gigantische klap op mijn auto en mijn motorkap die openvloog", zegt Sander. Hij kon zich als bij wonder uit de benarde situatie redden en gaat nu op zoek naar getuigen.

"Ik ben op zoek naar mensen die dit hebben zien gebeuren of de persoon die merkt dat zijn remorque (sic.) maar drie in plaats van vier wielen heeft. Bedankt trouwens aan alle dwazen die besloten hebben om gewoon door te rijden terwijl ze rondom/naast mij reden toen dit gebeurde. Ik hoop ten zeerste dat jullie nadenken over jullie attitude in het leven. Ik hoop dat, indien jullie het voor hebben, er wel mensen stoppen om te checken of alles oké is en of er hulp nodig is. Aan de potentiële mensen die dit gezien hebben, of de persoon van wie dit wiel was, of mensen die iets meer weten zou ik het appreciëren mochten jullie contact met mij opnemen. Dit kan zeker via privébericht op Facebook", zegt Sander, die aangeeft dat hij fysiek goed en wel in orde is.

"Ik ben oké; enkel heel erg geschrokken van de klap. De auto is ook helemaal kapot. Maar ik ben vooral teleurgesteld dat niemand stopte om te checken of alles oké was na een zichtbare harde klap", zo besluit hij.

Lees meer over