Laatste kans: win een designlamp van Fermob

Fermob
Enkele maanden geleden ging de gloednieuwe app van Hageland Actueel van start. Inmiddels downloadden al bijna 1.000 mensen de app, zodat ze met één handige klik op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de streek.

Speciaal voor de lancering van deze app schenken wij negen weken lang elke week een designlamp van Fermob Balad weg. De lamp, die een winkelwaarde heeft van 72,90 euro, past perfect in elke tuin. Als blikvanger op de buitentafel, of aan een haak of in een boom: je Fermob-lamp wordt de ster van al je tuinfeestjes. Maar ook binnen misstaan deze lampen absoluut niet. De Fermob-lampen zijn 25 centimeter hoog en 19 centimeter breed, bestaan uit aluminium en metaal, en hebben verschillende lichtsterktes. Opladen doe je via een USB-kabel.

Wil jij de laatste kans benutten om dit originele hebbeding gratis in huis halen? Download dan de app van Hageland Actueel via Google Play Store (Android) of iOS (Apple), ga in de app naar 'Lifestyle', beantwoord één meerkeuzevraag en één schiftingsvraag en wie weet word jij de vierde winnaar van onze weekquiz. Opgelet, winnaars worden persoonlijk door ons gecontacteerd, gelieve geen privé- of bankgegevens mee te delen.

Lees meer over