Ideaal Wonen in Huis en Tuin, de grootste woon-, tuin- en interieurbeurs van Vlaams-Brabant

22 maart 2023 | 15u08 | Gepost door redactie
Ideaal Wonen
Publi

Van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april ben je van harte welkom op een nieuwe editie van Ideaal Wonen in Huis en Tuin, dé Leuvense woonbeurs die al voor de 49ste keer plaatsvindt in en rond de Brabanthal van Leuven.

Wie wil (ver)bouwen, renoveren, zijn huis inrichten of een tuin aanleggen, vindt op deze beurs beslist zijn gading. Je kan er kennismaken met de producten en diensten van ruim 120 exposanten uit meer dan 40 sectoren. Het aanbod is ongelooflijk ruim: van keukens en whirlpools, via ramen en deuren, verwarmingssystemen en woningbouw tot beveiligingssystemen, salons en het buitenleven.

Ideaal Wonen is dan ook perfect om in alle rust te kijken, te vergelijken en dan met kennis van zaken te kopen. Als je het wandelen even beu bent en wil uitrusten, ben je van harte welkom in het restaurant voor een lekker hapje en drankje.

Nocturne met gratis bubbels

Ideaal Wonen in Huis en Tuin houdt het graag gezellig want op vrijdag 31 maart is de beurs open vanaf 14 uur en van 18 tot 22 uur kan je genieten van de nocturne met gratis drankjes.

Gratis toegang

De normale toegangsprijs van Ideaal Wonen bedraagt 6 euro. Maar in de Ideaal Wonen katern in Passe-Partout vind je een gratis toegangskaart. Maak er gebruik van!

Gemakkelijk bereikbaar

De Brabanthal is elke dag probleemloos te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Parkeren is er geen probleem. Vlak naast de hal zelf zijn grote (betalende) parkings, maar ook in de onmiddellijke omgeving kan je je auto gemakkelijk kwijt.

Praktisch

Ideaal Wonen in Huis en Tuin is een organisatie van Leuven Handelt! vzw.

Stefan Frissen (Organisator)

Marc van de Velde (Voorzitter)

Secretariaat Beurs: 23/03 t.e.m. 02/04 van 14u tot 18u

Brabantlaan 1 - 3001 Leuven - GSM 0485 04 90 20

Lees meer over