Helmut Lotti te horen met klassiek repertoire op benefietavond voor Kasteel van Horst

Helmut Lotti
Wie graag nog eens het klassieke repertoire van Helmut Lotti wil horen, kan dat tijdens een benefietavond ten voordele van het Kasteel van Horst. Ook Metejoor geeft er een benefietconcert. 

Op zaterdag 29 juli zal Helmut Lotti om 21 uur optreden aan het Kasteel van Horst met ‘The Golden Symphonic Orchestra’, een 40-koppig orkest onder leiding van de vroegere dirigent André Walschaerts. Samen brengen ze klassieke nummers uit de Goes Classic CD's van de jaren '90. De opbrengst van de benefietavond wordt gebruikt om het kasteel te restaureren. Lotti benadrukt dat het om een eenmalige terugkeer naar zijn klassiek repertoire gaat, maar een stap die hij graag zet ten voordele van de restauratie van het kasteel. 

Metejoor

Op 28 juli komt zanger Metejoor naar het Kasteel van Horst. Hij geeft er een benefietconcert en draagt zo zijn steentje bij aan de renovatie van het erfgoed. 

De organisatie van de concerten is in handen van Het Wagenhuis met steun van de gemeente Holsbeek, het Agentschap Natuur en Bos en Herita. De volledige opbrengst van deze tweedaagse gaat integraal naar het renovatiefonds om dit kostelijk project te ondersteunen.

Info en tickets: kijk hier.

Tekening

Bieden op tekening

Deze exclusieve tekening met Ridder Helmut Lotti & Ridder Metejoor, van de hand van Charel Cambré, wordt te koop aangeboden via Catawiki, het meest bezochte verkoopplatform van Europa. De opbrengst ervan gaat ook integraal naar de restauratie van het Kasteel van Horst

Voor Charel Cambré waren de boeken van de Rode Ridder, in zijn Holsbeek, de trigger om striptekenaar te worden. Organisator Achille Claes heeft nog nooit iemand zo snel ‘ja’ weten zeggen toen hij Charel vroegen of hij de affiche wilde ontwerpen. “Ik vind het fantastisch dat ik als inwoner van Holsbeek op deze manier kan meewerken aan dit toffe event en me als tekenaar ook eens op ‘ons’ Kasteel van Horst kan storten.”

Lees meer over