En opeens fluit ex-burgemeester (77) een voetbalmatch

Paul Dams voor de aftrap tussen de spelers van SV Grasheide (links) en BT United
Voormalig burgemeester van Tremelo Paul Dams (77) werd in allerijl opgeroepen om scheidsrechter te zijn in de match bij de gewestelijke U21 van Baal-Tremelo United tegen SV Grasheide. Het was tientallen jaren geleden dat hij nog eens ref was.

De aangeduide ref was blijkbaar door Voetbal Vlaanderen aangeduid voor nog een andere match. Voormalig burgemeester Paul Dams uit Baal werd inderhaast opgetrommeld. Met een kleine tien minuten vertraging klonk het beginsignaal.

Af en toe ontstonden er enkele opstootjes tussen beide enthousiaste teams, maar Dams regelde alles in der minne en zonder kaarten. Het bracht het Tremelose thuisteam weinig geluk, ze verloren met 1-3.

Daarbuiten zal hij met zijn partij Tremelo Baal Nu, de partij ontstond een jaar geleden. naar de kiezer trekken in oktober 2024. Hij zou als lijsttrekker opnieuw een kans wagen om de burgemeesterssjerp te omgorden. Eerder was hij negen jaar burgervader van Tremelo en wel tussen 2009 en 2018, hij zat toen bij de Open Vld. De bruggen met de liberalen werden eind november 2021 opgeblazen.

Dams als aandachtige ref in het U21-duel tussen BT United (zwart-groen) en SV Grasheide

Lees meer over