Boekenoutlet strijkt neer in Aarschot

Boekenoutlet
Publi

Voor de liefhebbers van boeken, strips en gadgets is er goed nieuws. De bekende beurs Boekenoutlet is momenteel geopend in Aarschot.

Maar liefst vijf dagen lang kan je in de Stadsfeestzaal van Aarschot snuisteren in een reuzegroot aanbod van boeken en dit aan ongelooflijk lage prijzen, echte koopjes.

Je kan er onder andere terecht voor een meterslang assortiment van kinder- en jeugdboeken. Maar daarnaast zijn er onder meer ook strips, puzzels en non-fictieboeken voor volwassenen te vinden. Denk maar aan de momenteel zeer populaire kookboeken, de nu noodzakelijke reisgidsen met de zomervakantie in zicht en boeken over onze geschiedenis. Maar ook fictieboeken zoals romans en thrillers kan je vinden op de Boekenoutlet. Ideaal om je leesmateriaal voor de vakantie te vinden. De zomer is trouwens traditioneel de periode van het spannende boek. Op al deze boeken gelden tijdens de boekenbeurs trouwens zeer straffe kortingen.

Extraatje voor de fans van Geronimo Stilton

Naast de vele en stevige kortingen kunnen de fans van Geronimo Stilton rekenen op een mooie 1+1 actie op het ruime assortiment. Wie dus een Geronimo Stilton boek aankoopt, krijgt er gewoonweg eentje gratis bij.

Stripfanaten

Ook voor de verzamelaars van strips is er goed nieuws. Zij kunnen hun collectie Kiekeboes en andere reeksen aanvullen voor slechts vier euro het stuk.

Kortom, de Boekenoutlet in Aarschot wordt een festijn  voor al wie al eens graag een boek of strip ter hand neemt. En je hoeft zelfs helemaal niet te betalen voor de toegang. De aangekochte boeken en andere artikelen kan je ook betalen met de bankkaart.

De Boekenoutlet in de Stadsfeestzaal Aarschot (Demervallei) is geopend op:

Woensdag 15 juni 2022 10u00-18u00

Donderdag 16 juni 2022 10u00-18u00

Vrijdag 17 juni 2022 10u00-21u00

Zaterdag 18 juni 2022 10u00-18u00

Zondag 19 juni 2022 10u00-18u00

Zeer ruim gratis parkingaanbod op de Demervallei, net naast de Stadsfeestzaal

Lees meer over