38-jarige man aangehouden op verdenking van drievoudige moord in Zavelstraat in Kessel-Lo

verdachte
Er lijkt eindelijk schot te komen in de zaak rond de drievoudige moord in de Zavelstraat in Kessel-Lo van 11 juni 2022. "De onderzoeksrechter heeft vandaag een 38-jarige man uit Leuven aangehouden op verdenking van moord. Het betreft een vriend van één van de slachtoffers", zo bevestigt het parket van Leuven.

Anita Dendas (54), haar zoon Wesley Piette (23) en vriend des huizes Rikki Janssens (47) werden op die dag levenloos teruggevonden in een huis in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het trio werd met verschillende zware messteken om het leven gebracht. Autopsieën hebben uitgesloten dat de messteken door een van de drie huisbewoners werden aangebracht. Eerder werd al een verdachte aangehouden, maar deze werd vrijgelaten nadat bleek dat hij onschuldig was.

"De verdachte ontkent de feiten gepleegd te hebben. Zijn rol bij de feiten wordt verder onderzocht onder de leiding van de onderzoeksrechter. Dinsdag dient de verdachte voor de raadkamer te verschijnen om te horen oordelen over de handhaving van zijn voorlopige hechtenis", zo laat Sarah Callewaert, woordvoerster van het parket van Leuven nog weten. Het zou gaan om de 38-jarige Michael D. uit Leuven. 

Lees meer over