Na de metal hoogmis was het zaterdag familiedag op LoForLife met Pommelien en Niels Destadsbader

Pommelien
Ook de tweede festivaldag van LoForLife was een schot in de roos, al was de sfeer op de weide helemaal anders dan vrijdagavond toen metal er hoogtij vierde. Zaterdag was het een hoogdag voor families met optredens van, onder andere, Pommelien Thijs en Niels Destadsbader. 

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Vrijdagavond waren het de metalrifs van Channel Zero en Therapy? die de festivalgangers beroerden, zaterdag zagen we heel wat blije kindergezichten toen Pommelien Thijs het podium innam. Toegegeven we zijn niet meer echt mee met de hype, we worden er niet jongeren op, maar de reacties van het publiek waren veelzeggend. Er werd gedanst en meegebruld.

Met Thijs was de tent volledig mee en Destadsbader breidde daar een geslaagd vervolg aan. 

Les Truttes en Omdat het kan & Average Bob zetten het feestje verder. Pete Knowless en Steve Roten sloten de editie 2023 af. 

LoForLife ging eerder door het leven als Lolands en zamelt geld in om het onderzoek naar de ziekte ALS mee te financieren. Het festival werd opgericht door vrienden van Lorenz - de Lo -Laevers die aan de ziekte overleed. 

Hoeveel geld ze dit jaar verzamelden wordt later bekend gemaakt. Het festival was in elk geval uitverkocht. 

We geven u graag wat sfeerbeelden mee die gemaakt werden door fotograaf Ronny Van Casteren (Pommelien en Niels) en door onze lezers die enkele foto's en video's doorstuurden, waarvoor dank.