Werkzaamheden in Begijnendijk op komst

werken algemeen
Ter hoogte van de werkzaamheden in Begijnendijk wordt doorgaand verkeer beurtelings toegelaten. De werken zullen ongeveer drie weken duren.
 
Op maandag 25 maart 2024 starten de werkzaamheden en volgende straten worden aangepakt:
Willekenslaan: van Hannekensstraat tot Leemstraat
Moorsemsestraat: van Soelstraat tot Busschotstraat
Baalsesteenweg: van Vissendijk tot Peuterstraat
Pastoor Pitetlaan: van rotonde tot Werchtersesteenweg
Pastoor Pitetlaan: van rotonde tot Aarschotsesteenweg
Professor Scharpélaan: van rotonde tot Betekomstraat
Betekomsesteenweg: van Professor Scharpélaan tot Goreweg

Tijdens deze vernieuwingswerken zal de aannemer de voegen tussen de betonplaten uitblazen, de oude voegmassa verwijderen en de voegen opnieuw opgieten met warme voegvullingsmassa om deze waterdicht en zo lang mogelijk onkruidvrij te houden.

"Aan de betrokken inwoners wordt gevraagd om obstakels die op de rijweg en weggoot geplaatst zijn weg te nemen en op werkdagen van 7 tot 17.30 uur in de vermelde straten niet op straat te parkeren. Indien mogelijk kan je jouw wagen in de garage of een zijstraat plaatsen om beschadigingen door wegvliegend zand en/of steentjes te voorkomen. Wanneer de voegvullingsmassa voor jouw oprit werd aangebracht, wordt gevraagd een half uur te wachten alvorens deze te overrijden zodat ze voldoende kan afkoelen en uitharden. De inwoners van de betrokken straten ontvangen hierover nog een bewonersbrief van de aannemer", zo geeft het gemeentebestuur nog mee.
 

Lees meer over