Vrijwilligers woonzorgcentrum De Vesten serveren driegangenmenu’s in buurtrestaurant

29 november 2022 | 14u45 | Gepost door rik.poulman@te…
buurtrestaurant

Op woensdag 7 december start woonzorgcentrum De Vesten met een buurtrestaurant waar iedereen welkom is en waar je voor € 10 een volledige maaltijd geserveerd krijgt.

Het buurtrestaurant is een laagdrempelige eetgelegenheid waar buurtgenoten met elkaar in contact kunnen komen onder het motto: samen eten, ontmoeten, informeren en activeren. Dat wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van bereidwillige vrijwilligers die twee keer per maand de tafels in de polyvalente zaal van WZC De Vesten dekken. Wil je graag komen genieten van een lekker driegangenmenu in een warme en gezellige sfeer? Dan ben je welkom. Het initiatief staat open voor inwoners van alle deelgemeenten van Zoutleeuw, voor personen met een maatschappelijke of hulpverlenende functie en voor residenten en familie van het WZC.

Het programma ziet er telkens quasi identiek uit. Je bent dan welkom om 12 uur, om 12.15 uur gaat iedereen aan tafel voor een maaltijd die bestaat uit soep, een hoofdgerecht, dessert en koffie. Achteraf kan je deelnemen aan activiteiten of een babbeltje slaan.

Volwassenen betalen € 10, kinderen tot 12 jaar € 5. Vooraf inschrijven is verplicht. Dan kan je op het telefoonnummer 011 94 90 94  of via e-mail: welzijn@zoutleeuw.be.

Wil je graag deelnemen aan het buurtrestaurant, maar houden financiële problemen je tegen? Laat het weten aan de sociale dienst van het OCMW, te bereiken op het nummer 011 78 92 10. Misschien kom je in aanmerking voor een sociaal tarief van slechts € 2.

Lees meer over