Zowel Tienen als Hoegaarden in rouw voor Arthur Noé

Arthur Noé met achterkleinzoon
Familieman Arthur Noé met achterkleinzoon Lukas

Arthur Noé, geboren in Boutersem in 1940, is thans overleden in het Tiense ziekenhuis op 82-jarige leeftijd. Arthur was een zeer gekend figuur in het Tiense voetbal. Hij was vroeger voorzitter van Sparta Tienen, thans erevoorzitter en oud cafébaas van ’t Hoekske.

Toch is het SC Out-Hoegaarden dat het overlijden meldt, omdat zijn zoon en kleinkinderen daar actief zijn. “We melden jullie het overlijden van Arthur Noé en delen in het verdriet van zijn zoon, Luc Noé, onze administratief verantwoordelijke voor jeugdopleidingen, en van zijn kleinzonen, Yentl Noé, T2 van de B-ploeg, en spelers Lennert en Lars Deweirdt. Arthur was zelf een zeer gekend en gewaardeerd figuur in het Tiense voetbal, erevoorzitter van Sparta Tienen en oud cafébaas,“ aldus een mededeling van de voetbalvereniging die zich in diepe rouw voelt.

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 24 mei in de Sint-Germanuskerk, op de Veemarkt in Tienen om 10.30 uur, en groeten kan op maandagavond 23 mei van 19 tot 20 uur in uitvaartcentrum Rummens, aan de Aarschotsesteenweg.

Lees meer over