Ontdek sublieme cocktails in restaurant Cotto

Cotto
Publi

Hoog bezoek bij restaurant Cotto in Tienen, waar nog tot zondag 30 mei de internationaal bekende mixologist Marco Liuzzo zijn jongste creaties komt voorstellen.

Hoeft Cotto nog voorgesteld te worden aan het Tiense publiek? Dit toonaangevende, Italiaanse restaurant in het mooi gerenoveerde pand in de Spiegelstraat - het gezelligste straatje van de stad - heeft op amper een paar jaar tijd een benijdenswaardige plaats veroverd in de harten van veel stadsgenoten. Cotto staat synoniem voor moderne Italiaanse gerechten met een verfijnde toets. Daarnaast vind je er ook klassiekers uit de Mediterraanse keuken. Je beleeft er de Italiaanse eetcultuur, met lekkere Italiaanse wijnen, omringd met gezelligheid.

Cotto

“Tussen 28 april en 30 mei krijgen wij de bekende Siciliaanse mixologist Marco Liuzzo op bezoek in ons restaurant”, vertellen Patrizia en Nicolas enthousiast over hun beroemde gast. “Zijn cocktails zijn ontworpen om nieuwe smaken te ontdekken. Ze zijn perfect te combineren met onze gerechten of je kan gewoon komen genieten van een unieke apero.”

Op mooie namiddagen en avonden kan je buiten genieten op het gezellige terras. Je kan er profiteren van een bijzondere promotie, die bestaat uit twee cocktails en een Italiaanse antipastaplank voor 50 euro. Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, biedt het restaurant een driegangen lunchmenu aan voor 30 euro (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) volgens marktaanbod.

Restaurant Cotto - Spiegelstraat 11, Tienen - 016 73 55 37 - www.cotto.be

Cotto

Lees meer over