Meer dan € 9.000 aan prijzen te winnen met digitale paaseierenzoektocht

24 maart 2023 | 14u18 | Gepost door rik.poulman@te…
Aare_1

Maandag 27 maart start een digitale paaszoektocht doorheen Tienen en zijn deelgemeenten. Je kan er echt wel mooie prijzen mee winnen waarvan enkele in de honderden euro’s. Winnen is leuk, maar het initiatief van Unizo wil hiermee ook meer actie in de stad brengen.

Het initiatief kreeg de naam “Aare” mee, Tiens voor eieren. “Over heel groot Tienen heeft de paashaas 100 bordjes verstopt met een QR code. Door die te scannen kan je punten verzamelen”, verduidelijken Werner Saboo en Laurent Marchal, de geestelijke vaders en trekkers van het spel. “De bordjes bevatten 1, 2, 3 of 10 punten. De eerste 300 die honderd punten hebben verzameld mogen een verrassingspakje afhalen. Wie verder speelt en alle punten weet te verzamelen, maakt kans om overladen te worden van prijzen en kortingsbonnen van onze lokale handel en horeca. Elke deelnemer zal kunnen genieten van een waardebon, maar de ware speurders rijven grote prijzen binnen.”

Lees verder onder de foto
are2

En die zijn niet mis. Zo zit er onder andere een maatpak tussen, een smartphone Samsung A54 galaxy, een diner voor twee in een sterrenrestaurant, een stofzuiger en juwelen tussen, allemaal echt waardevolle geschenken.

Werner: “Aare zorgt voor vier weken beleving in Tienen en de deelgemeenten. Wij willen actie. Wandel, loop, fiets, step of scooter en ga op zoek naar de verstopte “Aare” en ontdek tegelijk de schoonste plekjes van Groot Tienen.”

Door de sponsoring van de lokale handel en horeca zullen deelnemende handelaars kunnen genieten van meer traffic in hun zaak en mogen zij misschien nieuwe klanten ontmoeten. De stad promoot de actie.

Deelnemen kan via deze link: www.aare-tienen.be.

Lees meer over