Laatste eerbetoon voor overleden eerste inspecteur Serge Vanbrabant, collega's zorgen voor erehaag

Serge

De collega's van eerste inspecteur Serge Vanbrabant, van de politiezone Getevallei, vormden op donderdag 23 maart een erehaag tijdens zijn begrafenis. Vanbrabant overleed op 17 maart, hij was 58. 

"Serge verloor een moedige maar oneerlijke strijd en laat een leegte achter in het korps", luidde het bij zijn overleden op de Facebookpagina van de politiezone. 

De eerste inspecteur laat een vrouw en zoon achter.

Op de tonen van The Last Post werd zijn doodskist door collega's naar buiten gedragen en werd er een erehaag gevormd. 

"Een laatste eerbetoon aan Serge, onze collega, onze vriend, ... .  Een erehaag om jou te omringen en ons respect te betuigen voor alle jaren die we met jou hebben doorgebracht. Jouw makkers van de verkeersdienst hebben jou met de moto begeleid naar je laatste rustplaats. We willen je nog bedanken voor je tomeloze inzet, betrokkenheid en expertise. Je droeg je uniform met veel fierheid en was trots om politieman te zijn. Een laatste keer afscheid nemen... . Oorverdovende stilte ... maar tegelijk heel erg warme herinneringen waar we ons als korps aan vasthouden. We dragen je voor altijd mee in ons blauwe hart! Het ga je goed, lieve Serge! Voor ALTIJD 1 van ons! ", luidde het vandaag op de Facebookpagina van de politiezone. 

Begrafenis Serge
Begrafenis Serge
Collega's van de verkeersdienst zorgden voor de begeleiding naar de laatste rustplaats van Serge

Lees meer over