Jolien uit Tienen zingt live van onder de douche en hoopt zo nieuwe badkamer in de wacht te slepen voor ouders

Jolien Noé

Jolien Noé (21) uit Tienen neemt deel aan De Strafste Stem Onder De Douche van Q-Music. Donderdagochtend mag ze haar zangtalenten op de radio demonstreren in de ochtendshow van de zender die op zoek gaat naar zangtalent in Vlaanderen. Iedereen kan een stem uitbrengen zodat de deelnemer door kan stoten naar de volgende ronde.

Video file

De kleuterjuf in wording nam eerder al deel aan The Voice Kids, K2 zoekt K3 en Miss Europe.

“Ik had mij ingeschreven omdat ik heel graag aan zangwedstrijden deelneem maar ook omdat de hoofdprijs, namelijk een nieuwe badkamer, een mooie verrassing zou zijn voor mijn ouders. Mijn ouders wisten nergens van tot de organisatoren mij opbelden. Mijn papa, die een trouwe luisteraar is van de ochtendshow van Maarten en Dorothee, had onmiddellijk door dat het voor die bepaalde show was. Ze waren beiden heel verwonderd maar ook trots.”

Vooraleer ze haar zangkwaliteiten mocht demonstreren op de radio moest ze eerst een auditie doorspartelen. “Ik koos voor Zwaartekracht van Regi Penxten en Emma Heesters, ik vind dat zo’n sterk nummer. Niet alleen kwa tekst maar ook het ritme ligt mij. Ik grijp ook almaar meer terug naar het Nederlandstalige repertoire want ik voel me daar beter bij.”

Wat ze morgen moet zingen, live op de radio, is ook voor haar nog een raadsel. “We krijgen dan een liedje opgelegd. In de studio zijn ook een aantal bekende zangers aanwezig, wie precies weet ik niet, maar het maakt het er alleen maar spannender op. Ik hoop alvast door te stoten naar de volgende ronde en wie weet kan ik, aan het einde, mijn ouders verrassen met een nieuwe badkamer. ”

Lees meer over