Jolien uit Tienen haalde hoofdpodium Kamping Kitch net niet: "Het was een super ervaring"

Jolien Noé

Jolien Noé uit Tienen zal dan toch niet optreden op het hoofdpodium van Kamping Kitch, ze mag wel het beste van haar kunnen brengen op het tweede podium. De organisatie komt misschien nog met een verassing waardoor er voor Jolien toch nog een grotere rol is weggelegd maar daarover is nog geen zekerheid.

Jolien nam deel aan een wedstrijd waarbij iedereen een stem kon uitbrengen en dat elke dag tot aan de finale op zondag 19 maart, elke stem zorgde voor een voordeel tijdens de finale.

Ze bracht er het nummer Vuurwerk van Camille. "Ik had ook glitters aangebracht op mijn gezicht, mijn look was helemaal af."

Desondanks slaagde ze er niet in om te winnen en zo een plaats te veroveren op het hoofdpodium van Kamping Kitch. "Ik ben niet teleurgesteld en had een heel leuke dag."

Jolien gaat duidelijk met een goed gevoel naar huis.

"Wat ik vooral fijn vindt, is dat ik merk dat veel mensen in mij geloven en dat geeft me een goed gevoel.Ik ben niet teleurgesteld en hoop dat anderen mijn talent op deze manier ontdekken. Er werd ook gefilmd voor een reportage over Kamping Kitch op Streamz, dat is ook mooi meegenomen. Die ervaring heb ik in elk geval weer mee. Ik mag ook sowieso optreden in de Slagerstent en dat is ook niet niks. Het is voor mij het eerste optreden op een festival en dat op zich is al super", zegt Jolien die nog lang niet denkt aan opgeven, ook al nam ze aan meerdere wedstrijden deel en nooit de hoofdvogel kon afschieten.

"Ik ben nu bezig met eigen nummers te schrijven en tegenwoordig heb ik ook meer optredens, dat kan ik alleen maar toejuichen. Elke deelname is een extra ervaring die me rijker maakt."

Van 27 oktober tot 4 november mag Jolien zelfs een eigen fanreis entertainen. "Mijn vriend is trots op mij maar ik blijf met mijn voetjes op de grond staan al zou ik best kunnen leven met bekend zijn", besluit ze.