Iets drinken of eten op Suikerrock? Zorg dat je de Bonsai app op je smartphone hebt staan

Suikerrock
Wanneer je dit jaar naar Suikerrock gaat, download je best vooraf de Bonsai app want die heb je nodig om drank en eten te kunnen betalen, een andere manier is er niet, op enkele uitzonderingen na. Het goede nieuws is dat je op die manier de planeet wat groener maakt.

Bonsai is een erkend betalingsinstituut door de Nationale Bank van België.

Voor elke tien betalingen die je doet met de app planten de initiatiefnemers een boom. Je kan bij je bestelling ook opteren om een extra boom te laten aanplanten.

“Dankzij de bonsai-app blijven je betalingen even gemakkelijk, maar groeit en vergroent je impact als nooit tevoren”, luidt het bij de organisatie van het festival.

Op het festivalterrein is er ook een Bonsai stand waar je virtueel kan volgen hoe het braakliggend stuk grond transformeert tot bos. 

Lees verder onder de foto. 

Bonsai
Je hebt de app nodig om te betalen maar je maakt de planeet er wel groener mee, al zijn er uitzonderingen

Uitzonderingen

Wanneer je jonger dan 18 bent, kan je de app niet gebruiken, dat geldt natuurlijk ook voor mensen die geen smartphone hebben, zij mogen wel betalen met bank- of creditcard.

Je download de app dus best vooraf en maakt dan ook meteen een account aan, kwestie van niet te verhongeren en de dorstigen te laven tijdens Suikerrock.

Downloaden doe je via https://www.paybonsai.com/download.

Lees meer over