Dr. Griet Vander Velpen nieuwe hoofdarts voor RZ Tienen

28 februari 2023 | 15u25 | Gepost door rik.poulman@te…
Griet Vander Velpen

De raad van bestuur van het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen heeft dr. Griet Vander Velpen aangesteld als hoofdarts. Zij zal binnenkort de fakkel overnemen van dr. Frank Martens.

“Namens de raad van bestuur wil ik dr. Vander Velpen hartelijk welkom heten”, zegt dr. Hans Struyven, algemeen directeur. “Met haar jarenlange ervaring als abdominaal chirurg, medisch diensthoofd en medisch manager in het Jessaziekenhuis, haar rollen als hoofdarts in het Mariaziekenhuis en hoofdarts in het ZOLimburg, zijn we ervan overtuigd dat dr. Vander Velpen een zeer waardevolle aanwinst is voor het directieteam.”

“Daarnaast willen we dr. Martens hartelijk danken voor zijn jarenlange rol als hoofdarts van RZ Tienen, waar hij een essentiële bijdrage deed aan de uitbouw van ons ziekenhuis als een kwalitatief Community Hospital. Zijn ervaring en competenties zullen zeker nog een rol spelen bij de verdere ontwikkeling van RZ Tienen, want dr. Martens wordt toegevoegd aan het directieteam als beleidsadviseur.”

Lees meer over