Christoff en Scaletta komen naar Tienen voor Kerstconcert

Christoff

Samen met zijn muzikanten en het Aarschotse jeugdkoor Scaletta komt zanger Christoff op woensdag 21 december naar Tienen met zijn Kerst met Christoff-tournee. Met bijna 100.000 bezoekers, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de Kerstkoning van Vlaanderen. "Voor mij is Kerstmis een belangrijke feestdag. Ik spaar kosten noch moeite om het elk jaar uitgebreid te vieren, samen met de mensen die ik graag zie”, zegt de zanger.

Het concept draait volledig om de warmte en de gezelligheid van de kerstdagen en de concerten gaan allemaal door op unieke locaties die beantwoorden aan de kerstsfeer. Voor Tienen is dat de Heilige Hartkerk

“We treden op in de mooiste kerken en basilieken. Net als voor mij, zijn deze kerstconcerten ook bij het publiek uitgegroeid tot een vaste afspraak. Wat ik na afloop vaak hoor, is dat de mensen genieten van de muzikale mix van kerstklassiekers en liedjes waarin een mooie boodschap zit. Glorie Hallelujah, Witte Kerstmis, het Onze Vader en Kleine trommelaar zijn de absolute smaakmakers die ook dit jaar niet ontbreken op het lijstje dat we jaarlijks aanvullen met enkele muzikale verrassingen die perfect passen. Ik kijk er nu al naar uit”, vertelt Christoff.

Lees verder onder de foto

Kerstconcert Christoff

We mogen weer zonder maatregelen of beperkingen voluit spelen voor ons publiek. We hebben dit allemaal ontzettend hard gemist.

Chritoff

"Blij dat we weer mogen"

De zanger trekt in december met zijn kerstconcerten voor de tiende keer door Vlaanderen. Samen met 8 leden van het Aarschotse jeugdkoor Scaletta, 4 bandleden en techniekers is de zanger er, naar eigen zeggen, helemaal klaar voor.  “Het laatste concert gaven we in 2019. Toen kwam de pandemie en werden we verplicht om de pauzeknop in te duwen. Die tijd is nu gelukkig voorbij waardoor we zonder maatregelen of beperkingen weer voluit kunnen spelen voor ons publiek. We hebben dit allemaal ontzettend hard gemist. Als ik terugblik op de voorbije kersttournees, spreken we over bijna 3000 liedjes die we hebben gezongen, 20.000 kilometer die we in Vlaanderen hebben afgelegd en bijna 100.000 mensen die zijn komen kijken. Dat zijn duizelingwekkende cijfers waar je als artiest alleen maar trots op kan zijn maar vooral ontzettend dankbaar voor de vele momenten die we samen met het publiek mochten delen. Voor de 10de editie hebben we weer een schitterende setlijst opgebouwd, met uiteraard enkele verrassende songs die passen in het thema”, besluit Christoff.

Kerst met Christoff landt in Tienen op 21 december in de Heilige Hartkerk langs de Aarschotsesteenweg in Tienen. De show begint om 20 uur.  Tickets zijn te koop op https://www.kerstmismetchristoff.be/ en kosten tussen 35 en 55 Euro.

Lees meer over