CD&V schuift Partyka opnieuw naar voor als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester

Katrien Partyka

Het partijbestuur van CD&V Tienen heeft maandagavond unaniem beslist om huidig burgemeester Katrien Partyka voor te dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2024.

“De partij schuift Katrien naar voor om zichzelf als burgemeester op te volgen en zo de vernieuwing die in Tienen is ingezet verder vorm te geven”, klinkt het bij CD&V.

In oktober 2018 voerde Katrien Partyka ook de Tiense lijst aan. Haar partij slaagde er toen in om de grootste te worden met 21,7% van de stemmen. “De Tienenaar heeft Katrien in 2018 aangeduid als burgemeester door haar het meeste voorkeurstemmen (2.746) te geven van alle kandidaten over alle partijen heen.”

“Ik ben blij dat ik van het partijbestuur het vertrouwen krijg om het beleid in Tienen verder vorm te geven. Ik kan rekenen op een jonge en grote fractie en een enthousiast bestuur om samen de vernieuwing verder te zetten. We zijn een hecht team dat fier is op Tienen, samen willen we Tienen verder op de kaart zetten”, aldus burgemeester Partyka. “Wie mij kent, weet dat ik een uitdaging niet loslaat. Ik heb alvast veel zin om me 500% te blijven inzetten voor Tienen.”

Lees meer over