Anton Aus Tirol in Tienen, Tienen Vooruit komt met après ski bar en fuif

ski party

Dit weekend weerklinkt ongetwijfeld Anton Aus Tirol in de après ski bar van Tienen Vooruit op de Schapenmarkt. De partij organiseerde eerder al een dergelijk feestje in een bar maar wilde het deze keer grootser aanpakken. “Alsof we het besteld hebben, dwarrelt er ook sneeuw uit de lucht”, glundert Els Moyens, die samen met anderen het event organiseerde, wanneer we haar vrijdagavond aan de telefoon krijgen.

Het event gaat door van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari.

“Na al die moeilijke coronajaren iss er nood aan plezier, ambiance en samenzijn en wij wilden ons steentje bijdragen. Samen met Jos Mombaers, Bernard Vandereyken en Christophe Hendrickx bedachten we een après ski-bar.”, zegt Moyens.

De bar is open van 11 tot 19.30 uur. “Daarna sluiten we voor een half uur zodat we alles kunnen klaarmaken voor een onvervalste ski-party die tot 2 uur mag uitlopen, dat feestje organiseren we zowel vrijdag- als zaterdagavond. We hebben zelfs homemade tartiflette in de aanbieding, net als hamburgers. Je betaalt aan de kassa 7 euro en dankzij de medewerkers van JAT Event Drivers geraak je veilig thuis wanneer je een glas teveel op hebt.”

ski party
ski bar
Apres ski