Wifried wandelt dodentocht voor zijn zoontje en voor ‘t Prieeltje

12 augustus 2022 | 11u33 | Gepost door christian.henn…
Wilfried en zijn zoon Emmanuel

Het is weer zover. Wilfried Tuts uit Linter  wandelt de jaarlijkse dodentocht voor zijn zoon Emmanuel, maar dit jaar is het toch een speciale editie, niet alleen door de ingekorte afstand, maar omdat hij ook wandelt voor ’t Prieeltje uit Landen – Hakendover.

't Prieeltje is een multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren met een meervoudige beperking. Het is voorlopig in Landen ondergebracht, maar het dagcentrum wordt helemaal vernieuwd, heropgebouwd om nog meer te kunnen bieden aan de bewoners. Maar sinds de covid-pandemie zagen ze, zoals zovelen, de prijzen de hoogte in schieten. Elke euro moet dus goed worden overdacht. Wilfried wil dus dit jaar graag op zoek gaan naar sponsors.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen. “We beginnen met 0,10 euro per km en je kan je bijdrage storten op het volgende rekeningnummer van het Prieeltje: BE58 1450 4015 0379, met vermelding ‘gift dodentocht Wilfried Tuts’. Of je kan het in een envelop met naam en mededeling afgeven op Oplinterstraat 82A Wommersom”, aldus de oproep van Wilfried.

Info: https://www.facebook.com/prieeltjevzw/

Lees meer over