SC Orsmaal krijgt 25 wedstrijdballen bij aftrap op OHL

De overhandiging van de ballen voor de aftrap

Dinsdagavond was er in het stadion van OHL een competitiewedstrijd tussen de plaatselijke club en KAS Eupen, die eindigde op 1-1. Voor de aftrap was er een mooi moment want SC Orsmaal, een club uit 4de provinciale afdeling kreeg 25 wedstrijdballen overhandigd van de eersteklasser. Bij het begin van dit jaar was SC Orsmaal immers slachtoffer geworden van een inbraak.

“Soms kunnen kleine dingen het verschil maken. Gisterenavond deden we dat op OHL samen met onze teamwear leverancier door 25 Stanno voetballen te schenken aan voetbalclub SC Orsmaal. Eerder deze maand werd er bij hen ingebroken en werden al hun wedstrijdballen gestolen. Op deze manier kunnen ze zich weer voetballend uitleven”, aldus Frederic Vancauteren 2e Chief Commercial Officer. Jurgen Henot en Dominik Dupont van SC Orsmaal namen de ballen in ontvangst.

Bij de inbraak in de kantine van Orsmaal-Linter, vermoedelijk op oudejaarsnacht, maar de inbraak werd pas op 3 januari vastgesteld,  hebben de dieven een raam langs de straatkant ingetrapt. Ze hebben binnen enkele kleine beschadigingen aangebracht, de noodverlichting van de muur afgetrokken en wat dingen op de grond gesmeten. Verder stalen ze al de training -en wedstrijdballen,  dartspijltjes en een coachjas van de trainer.

Lees meer over