OHL schenkt 25 wedstrijdballen aan SC Orsmaal om verlies na inbraak goed te maken

In het OHL stadion

In de nieuwjaarsperiode, ergens tussen 30 december en 3 januari werd ingebroken in de voetbalkantine van SC Orsmaal, vermoedelijk zelfs tijdens oudejaarsnacht. Er werden o.a. 25 wedstrijdballen gestolen, een groot verlies voor de kleine club. Maar OHL, de eersteklasser uit Leuven springt in de bres en schenkt 25 wedstrijdballen bij de afrap van hun eerstvolgende wedstrijd tegen Eupen.

Bij de inbraak in de kantine van Orsmaal-Linter hebben de dieven een raam langs de straatkant ingetrapt. Ze hebben binnen enkele kleine beschadigingen aangebracht, de noodverlichting van de muur afgetrokken en wat dingen op de grond gesmeten. Verder stalen ze al de training -en wedstrijdballen,  dartspijltjes en een coachjas van de trainer.

Dominik Dupont van SC Orsmaal: “In navolging van de inbraak bij ons hebben we geweldig nieuws gekregen dat OHL in samenwerking met hun materiaalleverancier Stanno ons verhaal heel jammer vond. Ze willen ons helpen en hebben voorgesteld om ons 25 wedstrijdballen te schenken. Nu dinsdag krijgen we die bij de aftrap van OHL-Eupen. Dat is toch wel positief nieuws”.

Lees ook: https://www.hagelandactueel.be/tienen-actueel/nieuws/linter/inbraak-kantine-orsmaal-pas-gisteren-vastgesteld-25-ballen-weg

Lees meer over