Van openingsbraderie tot Landen Plage en Kermis Stoase: een lange warme zomer

Landen Plage

Zomeren in Landen start op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni met een uitgebreide braderie en avondmarkt, goedgevuld met acts en animatie. Nu zaterdag is het hoogdag voor de kinderen want dan mogen ze kennismaken met tal van beroepen tijdens Roefel, de Heldeneditie.  Zomeren in Landen loopt tot aan de herfstbraderie en straatanimatie op 2 en 3 september.

Landen maakt zich op voor een zomer vol animatie, beleving, plezier en aangename momenten voor jong en oud. Alle ingrediënten zijn voorzien:  zon, zand, strand, tropische temperaturen, muziek, optredens, animatie, exotische cocktails en lekkere hapjes, en kermis in de stad van het platteland. Met daartussen nog tal van wijkkermissen en rommelmarkten.

Lees verder onder de foto

Landen Plage
Genieten op het strand aan het station

Landen Plage en kermis De Fond

Kermis De Fond, een opkomende klassieker in het zomerprogramma, zet de straten rond het Slachthuisplein in vuur en vlam met een uitgebreid animatieprogramma en leuke optredens van vrijdag 8 juli tot en met zondag 10 juli. Dit in het teken van Vlaanderen Feest.

Zon, zand,  animatie en lekkere cocktails, dat is Landen Plage. Dat wordt genieten van een vakantiegevoel op het Stationsplein van 20 tot en met 24 juli.  Afspraak op het leukste strand van Landen en omstreken.

Op zondag 7 augustus is het  tijd voor dé grote klassieker ‘Feest aan de Molen’ in Rufferdinge Park. Ontdek oude ambachten, proef van streekproducten, kom snuisteren in fijne hebbedingetjes en leuke spullen, handgemaakte juwelen, kledij, en unieke producten. Er zijn nog muzikale acts en kinderanimatie.

Lees verder onder de foto

Kermis Stoase
Kermis Stoase

10 dagen kermis

Niemand minder dan Bart Kaëll en Christoff zorgen ervoor dat  Kermis Stoase dit jaar het Stationsplein doet ontploffen. Het wordt één groot feest, met heel veel animatie, een topevenement om naar uit te kijken. Het gaat om een 10-daagse kermis van 12 tot 21 augustus.

Schepen Gary Peeters: “ Als schepen van evenementen ben ik blij om deze diverse  kalender voor te stellen want ik merk echt dat mensen veel nood hebben aan ontmoeting en ontspanning, liefst nog in hun eigen stad. Ik hoop dan ook vele stadsgenoten daar te ontmoeten en vooral te zien genieten.”

Lees meer over