Per doelpunt van de Rode Duivels 10% korting in Plopsaqua Landen-Hannuit

Foto: Plopsaqua

Wanneer je graag met fikse korting wil gaan zwemmen in Plopsaqua Hannuit- Landen supporter je beter mee voor de Rode Duivels. Plopsa geeft namelijk korting op de inkomprijs, niet alleen van Plopsaqua Landen maar ook voor de andere parken van de groep, met uitzondering van dat aan de Waterval van Coo want dat is dicht voor de winter.  De korting wordt groter naarmate de nationale voetbalploeg meer doelpunten maakt en wordt alleen gegeven wanneer de ploeg de wedstrijd ook wint.

Het basisprincipe is simpel. Per doelpunt krijg je van Plopsa 10% korting wanneer de Rode Duivels de match ook winnen.

"Als België met één doelpunt wint, geven we dus 10% korting. Als ons Belgische elftal acht doelpunten maakt, is dat 80%  Tijdens het vorige WK hebben we een soortgelijke actie gehouden en was er een ware stormloop op de tickets. Het is een risico, maar het is het meer dan waard.," lacht Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Nog beter wordt het wanneer de Rode Duivels 10 doelpunten maken want dan koop je een ticket voor een symbolische euro.

De eerste wedstrijd vindt plaats op woensdag 23 november om 20 uur tegen Canada. Onmiddellijk na elke gewonnen wedstrijd wordt de korting geactiveerd in de webshop op www.plopsalanddepanne.be/nl/plopsa-stunt-10-korting-wk-doelpunt

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play

Lees meer over