Op- en afritten E40 in Landen twee dagen langer afgesloten

steenweg

De op- en afritten van de E40 in Landen zullen nog afgesloten blijven tot donderdag 7 september, dat is twee dagen langer dan vooropgesteld. Vanaf donderdag 7 september gaan alle op- en afritten opnieuw open voor het verkeer.

Afgelopen dinsdag startte een aannemer, in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer, met het asfalteren van alle op- en afritten van en naar de E40 in Landen (complex nr. 28). Door de ongunstige weersomstandigheden zullen die werken nu  twee dagen langer duren dan eerst gepland.

Nog tot midden september zal de aannemer ook de bermen langs de nieuwe fietspaden afwerken. Om die werken uit te kunnen voeren, zal er buiten de spitsuren, tussen 9 en 15 uur, met tijdelijke verkeerslichten gewerkt worden op de N80. Het  verkeer kan er dan beurtelings de zone waarin er gewerkt wordt voorbijrijden.  
 

Sinds 7 augustus is ook de carpoolparking van Walshoutem door de werken afgesloten. Wegen en Verkeer werkt aan de uitbreiding en betere ontsluiting van deze parking. Carpoolers worden doorverwezen naar de carpoolparking van Hoegaarden. Als de werken volgens planning verlopen, gaat de parking van Walshoutem ook midden september opnieuw open.

Lees meer over