Nog twee dieven gevat op de trein in Landen: ‘Stationspersoneel moet zeker behouden blijven’

26 november 2022 | 12u34 | Gepost door christian.henn…
Vincent Graindor en het station van Landen

Het is nog maar van in de nacht van woensdag op donderdag geleden dat er ingebroken werd in de krantenwinkel aan het station van Landen, of  zaterdag  zijn er alweer twee dieven gevat in het station, dankzij het alerte stationspersoneel.

Vincent Sanne Graindor:”Door opmerkzaamheden en tussenkomst van het stationspersoneel, zijn twee dieven opgepakt door de politie. De dieven zaten al op de trein naar Leuven en hadden een fiets vast, die niet de hunne was. Bij controle bleken ze de buit van een nachtelijke inbraak mee te hebben.”

“Misschien een tip voor de komende verkiezingen in 2024 als er kandidaten voor de deur staan. Zeg dat ze aandringen om de beslissing stationspersoneel in Landen te schrappen terug te draaien. Zonder deze mannen en vrouwen waren er nu mensen hun fiets en bezittingen kwijt”, zegt Vincent die samen met zijn moeder dit jaar al tweemaal slachtoffer werd van een inbraak in de krantenwinkel Hubiz aan het station.

Lees ook: https://www.hagelandactueel.be/tienen-actueel/nieuws/landen/dieven-aan-de-haal-met-inhoud-kassa-in-krantenwinkel-aan-station-van

Lees meer over