Burgemeester en schepenen roeren in de kookpotten

kortenaken kookt

Tradities zijn er om gerespecteerd te worden en daarom namen burgemeester Kristof Mollu en zijn schepenen deze namiddag plaats achter het kookfornuis om in de potten te roeren. Alle personeelsleden van de gemeente mochten ervan genieten.

Burgemeester Mollu: "Van 21 tot 27 november is het de Week van de Smaak. Daarvoor organiseren wij in die periode al verschillende jaren het evenement 'De burgemeester kookt'. Dat is voor ons het ideale moment om ons personeel eens culinair in de watten te leggen en hen te bedanken voor hun prestaties tijdens het afgelopen jaar. Zelf ben ik niet de grootste keukenheld, maar ik kon gelukkig rekenen op de hulp van mijn collega-schepenen. Samen hebben we een heerlijk menu samengesteld: pompoensoep, stoofvlees en vol-au-vent met frietjes, een vegetarisch alternatief en tot slot een Brusselse wafel."

Personeelsleden die op pensioen gingen en anderen met 25, 30, 35 en 40 dienstjaren, werden gehuldigd. Jubilarissen waren er dit jaar meer dan anders. Door corona kon deze activiteit twee jaar niet plaats vinden.

Lees meer over