Ultrasnelladers voor carpoolparking Rommersom naast E40

24 november 2022 | 10u31 | Gepost door christian.henn…
De carpoolparking in Rommersom

Allego België heeft bij de gemeente een aanvraag ingediend voor het plaatsen van vier ultrasnelladers en één traaglader voor elektrische wagens op de carpoolparking in Rommersom – Hoegaarden. Er volgt een openbaar onderzoek.

Tot op heden waren er maar een paar oplaadpunten voor elektrische wagens in Hoegaarden, maar nu komen er aan de carpoolparking in Rommersom, vlak naast de E40 aan de op- en afrit Tienen – Hoegaarden, vier ultrasnelladers bij.

Er is een aanvraag voor een middenspanningscabine met bijhorende verharding, het plaatsen van vier ultrasnelladers en één traaglader voor elektrische wagens met bijhorende overkappingen, het plaatsen van lichtreclame en vijf welkomstborden op de bestaande carpoolparking.

Officieel luidt het adres van de carpoolparking ‘Altenaken’, terwijl iedereen dat uiteraard in het gehucht Rommersom situeert in Hoegaarden en Altenaken zich een eindje daar vandaan bevindt. Maar ook op de GPS wordt de invalsweg richting E40 Altenaken genoemd.  Er wordt alleszins een openbaar onderzoek georganiseerd hierover  van 25 november tot 24 december 2022 Het dossier kan worden ingekeken: via https://omgevingsloketpubliek.omgeving.vlaanderen.be/?openbaaronderzoek=

Lees meer over