Nieuwe ploeg komt met opvolger voor Kapellen Kermis

Kapellen Kermis

Toen Kapellen Kermis na de coronacrisis dreigde te verdwijnen staken Kevin Joblin en zijn boezemvrienden Jonas Vandyck de handen uit de mouwen. Samen met een tiental anderen richten ze de vzw Kapelse Feesten op en organiseren ze voortaan dan ook de Kapelse Feesten, zeg maar de opvolger van de kermis. “Er komt opnieuw een spiegeltent in de Dorpsstraat in Glabbeekse deelgemeente Kapellen te staan.”

De nieuwe vzw organiseerde een Valentijnsontbijt en dat zorgde voor het nodige startkapitaal. Heel wat lokale handelaars deden intussen ook een duit in het zakje.

De feesten gaan door van zaterdag 15 oktober tot zondag 23 oktober in spiegeltent La Rose.

“We zorgen voor een gevarieerd - en rijkgevuld programma. De kermis wordt geopend door niemand minder dan Roel Vanderstukken die met De Corsari’s voor het eerst optreedt in Glabbeek en daarmee een thuiswedstrijd speelt. De 10-jarige Corsari’s zullen ongetwijfeld de dansvloer doen vollopen met hun swingende muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Op zondag 16 oktober zal het er heel wat rustiger aan toe gaan want dan is de spiegeltent het decor voor een heus dartstornooi”, ludit het bij de initiatiefnemers.

Op woensdag 19 oktober staat er een quizavond op het programma waarvoor ploegen tot zes personen kunnen inschrijven, donderdag 20 oktober is er een afterwork party met DJ dB69 en er is ook voor eten gezorgd.

Vrijdagavond 21 oktober wordt het podium vrijgemaakt voor Festeyn, zaterdag 22 oktober zorgt Dj JONEZ voor een schlageravond en zondag wordt de kermis afgesloten met bakharing en pensen.

Voor de voorverkoop van tickets voor De Corsari’s en Festeyn, het inschrijven voor het dartstornooi of de kermisquiz en het bestellen van pensen of bakharing kan je terecht in Café Sportlokaal, Dorpsstraat 100 in Kapellen.

Lees meer over