Kruispunt van Tiensesteenweg, Boutersemstraat en Helstraat wordt veiliger

1 juli 2021 | 11u02 | Gepost door christian.henn…
Het kruispunt aan de Tiensesteenweg
Vanaf begin augustus zal Wegen en Verkeer werken uitvoeren op het kruispunt van de Tiensesteenweg met de Boutersemstraat en Helstraat op grondgebied Lubbeek. De werken duren volgens de huidige planning tot midden september en kunnen mogelijks een impact hebben op het verkeer in Boutersem.

Het kruispunt van de Tiensesteenweg met de Boutersemstraat en Helstraat wordt een stuk veiliger ingericht. De Helstraat en Boutersemstraat sluiten allebei schuin aan op de Tiensesteenweg, wat het kruispunt vandaag onoverzichtelijk maakt. (foto google).

Het verkeer op de Tiensesteenweg (N223) zal in beide richtingen voorbij de werken kunnen rijden. Er komen tijdelijke verkeerslichten zodat het verkeer beurtelings langs de werf kan. De zijstraten Boutersemstraat en Helstraat worden allebei afgesloten voor het verkeer. Er worden omleidingen aangeduid.

Fietsers moeten afstappen en te voet langs de werf gaan. De aannemer zorgt ervoor dat dit op een veilige manier kan gebeuren.

Info: https://www.wegenenverkeer.be/werken/kruispunt-tiensesteenweg/boutersemstraat/helstraat-verkeerslichten-en-veilige

Zie hieronder kaart werken, AWV

Kaart van de werken

Lees meer over