Herontwikkeling site Vavantas in Boutersem: bouwen van KMO units

9 september 2021 | 15u01 | Gepost door christian.henn…
Vavantas site
De gemeente Boutersem organiseert een infomarkt over de geplande herontwikkeling van de Vavantas site, nu de winkel gesloten is. Het project is gesitueerd in het bedrijventerrein langs de Leuvensesteenweg. De infomarkt vindt plaats op 20 september.

Het project heeft betrekking op het bouwen van geschakelde KMO units en is opgevat op basis van de nieuwe beleidsopties als zuinig en meervoudig ruimtegebruik, het bundelen van de toegang en het delen van parkeerterreinen, en het vrijwaren van ruimte voor water.

Het openbaar onderzoek start op 16 september  en loopt tot en met 15 oktober. Om dit project toe te lichten organiseert de gemeente op maandag 20 september in zaal Iris van het cultureel centrum aan de Kerkomsesteenweg 55, een informatiemarkt. De informatiemarkt is doorlopend toegankelijk van 17.30 u tot en met 20 uur. Deze infomarkt loopt gelijktijdig met die over de Transmetsite.

Tijdens de informatiemarkt kan men vragen stellen aan de dossierbeheerder van de dienst omgeving van de gemeente Boutersem, aan de ontwerpers van het plan en aan de leden van het college.

Info: https://www.boutersem.be/nieuwsdetail/2215/infomarkt-herontwikkeling-site-vavantas-bedrijventerrein-langs-de-n3

Lees meer over