Unizo op zoek naar unieke starter van het jaar

Unizo Tienen

Jaarlijks bekroont Unizo Tienen de meest enthousiaste en beloftevolle handelaar, zelfstandige ondernemer die zijn/haar zaak opstartte tussen september 2021 en september 2022. Al wie actief is in de regio Tienen Hoegaarden Boutersem komt in aanmerking.

Coronatijden of niet, energiecrisis of niet, toch lieten een aantal inwoners van Boutersem, Hoegaarden en Tienen er zich niet door afschrikken om een zelfstandige onderneming te starten. En net als in voorgaande jaren wil Unizo die in de bloemetjes zetten en ook de strafste nieuwkomer huldigen met een award.

Beginnende zelfstandigen die hiervoor interesse hebben, kunnen zich melden via bestuur@unizotienen.be voor 5 december. Gevraagd wordt om op een A4-tje hun onderneming te beschrijven, wat ze doen, hoe ze het aanpakken en wat de meerwaarde van de onderneming is voor de regio om een onafhankelijke jury met hun businessplan en motivatie te overtuigen. Voeg eventueel enkele foto’s toe. Neem beslist contact op met het bestuur. Alle vragen worden beantwoord.

Op maandag 9 januari 2023, tijdens de Unizo Nieuwjaarsreceptie, wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wacht eeuwige Tiense roem, een cheque van 300 euro, één jaar gratis Unizo-lidmaatschap en natuurlijk heel wat media aandacht.

Lees meer over