PDE neemt specialist accessoires V-A-S-T over

PDE

Prime Design Europe (PDE) met hoofdzetel op het bedrijventerrein aan de Bietenweg in Tienen, heeft aangekondigd dat het sectorgenoot V-A-S-T overneemt.

DPE is een toonaangevend fabrikant van ergonomische dakdragers en ladderdragers voor bedrijfswagens. Het bedrijf kondigt vandaag aan dat het V-A-S-T (Vehicle Accessory Service Team) overneemt, een partner sinds jaren die bekend staat om zijn uitstekende service bij de installatie van bedrijfswagenaccessoires in België en Nederland.

"Met deze alliantie denken wij de uitdagingen van LCV Professionals te vergemakkelijken en met succes bij te dragen aan zowel de dienstverlening als de technische aspecten. We zullen hard werken om het beste serviceniveau in zijn klasse te bereiken en onze ergonomische oplossingen, die in de markt al bekend staan om hun kwaliteit en veiligheidsaspecten, naar onze partners en eigenaren van lichte bedrijfsvoertuigen te brengen. Wij gaan voor een verbeterde klanten tevredenheid", zegt Koen Bessemans, CCO van PDE.

Lees verder onder de foto
PDE2

PDE is een Europese fabrikant van ergonomische en hoogwaardige bagagedragers, ladderdragers en interieurbeschermingsoplossingen, speciaal ontworpen voor lichte bedrijfswagens en 4x4-voertuigen. Zijn gepatenteerde ontwerpen verminderen de stress en vermoeidheid van de werknemers, beschermen hun gezondheid en verminderen het aantal arbeidsongevallen, waardoor de productiviteit van de bedrijven toeneemt, en passen zich voortdurend aan de gezondheids- en veiligheidseisen, de nieuwe modellen van de voertuigen en de feedback van de markt aan. Alle PDE-producten zijn van eersteklas milieuvriendelijke kwaliteitsaluminium, waardoor het gewicht wordt verminderd en de levensduur wordt verlengd. Het bedrijf distribueert zijn bestelwagenaccessoires naar autofabrieken, LCV-dealers, ombouwers, montagecentra, groothandelaars en wagenparken in heel Europa.