Bon’ap opent maaltijdwinkel in Tienen

bonap

Op woensdag 13 oktober opent Bon’Ap een nieuwe maaltijdwinkel in Tienen, zijn 35ste in Vlaanderen. De grote broer van Buurtslagers strijkt er neer langs de Leuvenselaan, naast speelgoedwinkel Dreamland waar voorheen Brantano was gevestigd.

Bon’Ap is de maaltijdwinkel van de Belgische groep Meat&More. Naast een breed assortiment vers vlees en diepvriesproducten vind je er ook heel wat kant-en-klare koude en warme gerechten, voor thuis of onderweg. Wie op zoek is naar een lekkere lunch of snelle hap tussendoor, kan er terecht in de gezellige eethoek mét parkeerplaats voor de deur.

De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades, burgers en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid.

Extra verkooppersoneel gezocht

Naast Bon’Ap baat de groep Meat&More ook meer dan 140 Buurtslagers-verkooppunten uit, gevestigd in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour en Smatch. Een groot deel van de productie en distributie van de groep is gecentraliseerd in de hoofdzetel te Aalter.

Omdat Bon’Ap zo’n sterke groei kent, zoekt de winkelketen extra verkooppersoneel. “We zoeken topcollega’s die zin hebben in een smakelijke job vol variatie, verantwoordelijkheid en teamwork”, aldus William Ally, divisiemanager Sales Meat&More. Ook het team in Tienen zoekt nog versterking. Solliciteren kan via bonap.be.

Lees meer over