Dancing De Kroon in Scherpenheuvel heropent binnenkort

De Kroon
Van zodra de horeca mag heropenen, gaan ook de deuren van de bekende dancing De Kroon in Scherpenheuvel weer open. Verrassend nieuws, want er was lange tijd sprake dat er appartementen zouden gebouwd worden.

Dancing De Kroon zat 48 jaar lang iedere vrijdagavond en zondagnamiddag afgeladen vol. Tot uitbater Louis Verstreken (65) er midden vorig jaar mee stopte. Het nieuws sloeg in als een bom en de teleurstelling was groot bij het vast cliënteel. 

Louis verkocht de zaak vorig jaar aan zijn nichtje Natascha Salaets, die samen met haar man Marc Lenskens al meer dan 20 jaar Dancing Astrid uitbaat in Zelem. Zodra het weer mag, zal Dancing De Kroon de deuren heropenen. Aan het concept wordt niet gesleuteld, al zal de dancing in het begin enkel op zondagnamiddag geopend zijn. Later komt er misschien nog een vrijdagavondopening bij. Ook de vaste DJ's zijn opnieuw van de partij.

Binnenkort komt er een nieuwe Facebookpagina, waarop Natascha en Marc je op de hoogte zullen houden van de laatste nieuwtjes aangaande Dancing De Kroon.  Zet je dansschoenen al maar klaar. 

Lees meer over