Van springkastelen tot gratis ijsjes: geniet van randanimatie op 75ste Jaarbeurs Leuven

29 augustus 2022 | 13u01 | Gepost door redactie
Jaarbeurs

Afgelopen zaterdag ging de 75ste Jaarbeurs Leuven van start in de Brabanthal. Na een druk openingsweekend, waarin bezoekers konden genieten van een Autoshow, staan deze week weer een aantal themadagen centraal. Nog een uitstapje gepland naar de Jaarbeurs? Verwacht je dan aan heel wat gratis randanimatie.

De 75ste editie van de Leuvense Jaarbeurs is bezig aan zijn derde dag. Afgelopen weekend ging de beurs gepaard met de ‘Grote Leuvense Autoshow’. Hal drie werd omgetoverd tot een groot autosalon met een 50-tal wagens van ruim 20 merken. Dat leverde heel wat extra bezoekers en een gezellige drukte op. Maar ook deze week staat de Jaarbeurs, die meer dan 100 uiteenlopende standen biedt, nog garant voor veel leuke randanimatie.

“Net als de vorige edities organiseren we opnieuw een aantal themadagen. Belangrijk om weten is dat de specifieke doelgroepen van de themadagen gratis toegang krijgen tot de Jaarbeurs. Morgen (dinsdag 30 augustus) organiseren we bijvoorbeeld de Dag van de Dames. Extra leuk is de samenwerking met FERM. Eén dag later staan de kleinsten centraal op de Dag van het Kind. Ze kunnen onder meer genieten van een heus springkastelenfestival om de grote vakantie perfect af te sluiten. En niet onbelangrijk: elk kind krijgt een gratis bolletje ijs. Verder delen we ook 500 watertattoos uit en komt basketbalploeg Leuven Bears langs met een klein basketbalterrein waarop prijzen te winnen vallen. Ook FERM en OHL zijn betrokken bij de Dag van het Kind.”

“Op donderdag 1 september is het Dag van de 55+’er. Ook voor hen worden er bijzondere standen voorzien. Eén dag later, op vrijdag 2 september, organiseren we onze traditionele Nocturne met gratis bubbels voor iedereen. We werken dit jaar samen met Straffe Streek. De bezoekers kunnen genieten van tal van streekproducten, een straf streekproductenfestival zeg maar. Op 3 en 4 september tot slot sluiten we feestelijk af, onder andere met een brocantemarkt als extraatje op zondag.”

Op weekdagen en zaterdag is de beurs geopend van 14 tot 19 uur, op zondag van 11 tot 18 uur. De Nocturne is toegankelijk tot 22 uur. Meer info op www.jaarbeursleuven.be.

Autoshow

Lees meer over