Inspiratiesessie Hageland over marktonderzoek voor KMO’s

Voka
Voka organiseert op donderdag 11 februari van 8 tot 9.30 u. een inspiratiesessie marktonderzoek voor KMO’s met Ann Jacques en Hilde Walravens.

Elke maand organiseert Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant een inspiratiesessie in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen. Vanaf 8 u. ben je welkom op de online inspiratiesessie met als thema: Marktonderzoek voor KMO’s, met Ann Jacques en Hilde Walravens.

Tijdens deze inspiratiesessie is het de beurt aan UC Leuven-Limburg departement Business Management. Daar wordt al ruim twintig jaar onderzoek uitgevoerd voor KMO’s. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door docenten-onderzoekers in samenwerking met laatstejaarsstudenten bachelor Bedrijfsmanagement Marketing.

De sprekers zijn Ann Jacques en Hilde Walravens, master in de Economische Wetenschappen en de Toegepaste Economische Wetenschappen, gespecialiseerd in marktonderzoek en begeleiders van deze projecten. De studenten die ze meenemen in de onderzoeken kiezen vrij voor deze projecten en doen dit in het kader van hun stage. Daarom kunnen de docenten de kostprijs van deze onderzoeken ook lager houden."

Deze inspiratiesessie is gratis voor Voka-leden. Niet leden kunnen eenmalig gratis deelnemen. Meer informatie verneem je van pascal.caroyer@voka.be.

Lees meer over