H&O, de beste keuze voor uw interieur en maatwerk

H&O
Publi

De juiste interieurpartner is van cruciaal belang voor de inrichting van uw huis. Of het nu gaat om een dressing, schuifwand, vloerafwerking of totaalproject, familiezaak Home Outfit in Tielt-Winge staat garant voor een kwaliteitsvolle en tot in de puntjes uitgevoerde afwerking.

Op 12 mei is Home Outfit exact 10 jaar de referentie in het Leuvense en het Hageland voor al uw schrijnwerk, interieurinrichting en totaalprojecten. Zaakvoerder Johan Heusdens  startte destijds de winkel op, samen met zijn vrouw Brigitte en zoon Jurian, om zijn jarenlange ervaring ten dienste te stellen van de mensen. “Als schrijnwerker van opleiding kan ik terugvallen op uitgebreide productkennis en technische knowhow”, vertelt Johan. “Ik probeer steeds een kwaliteitsvol eindproduct af te leveren en de eisen van onze klanten in te willigen. We verkiezen een persoonlijke aanpak, want onze service is gebaseerd op vertrouwen, net zoals dat in een hechte familie het geval is.”

H&O is gespecialiseerd in het plaatsen van wandkasten, dressings, schuifdeuren, kantoorruimtes en scheidingswanden. “Extra opbergruimte is altijd meegenomen. Johan heeft daar een uitstekend oog voor”, vult Brigitte aan. “Hij weet als geen ander optimaal gebruik te maken van verloren hoekjes en ziet dingen die anderen niet zien. Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos, want Johan kan alles tot in de kleinste details uitvoeren. Moet er maatwerk geleverd worden, dan komt hij graag bij de mensen thuis langs, geheel vrijblijvend, maar vaak met het beste resultaat.”

Lees verder onder de foto

H&O

Toch leveren ze bij H&O nog het liefst van al een totaalproject af. Dan komt hun vakmanschap zowel op esthetisch als op technisch vlak het best tot uiting. Net om die reden werkt de familie Heusdens graag samen met betrouwbare merken zoals Noteborn, InQuino en DM-Line. Brigitte: “Op vraag van de klant leggen wij ook vloeren, bekleden we muren met gyproc of plafonds met valse wanden en voeren we schilderwerken uit. Bovendien plaatsen Johan en Jurian alles zelf, zonder ander personeel, waardoor we zeker zijn dat alles wordt afgewerkt zoals het hoort. Wanneer mensen tevreden zijn, wordt dat doorverteld. Een betere reclame bestaat er niet”, klinkt het bij de Vriendelijkste Handelaar uit de streek van 2017.

Wat Johan, Brigitte en Jurian in petto hebben voor de tiende verjaardag van H&O is nog niet helemaal ingevuld, maar wat wel al vaststaat, is het eerste opendeurweekend van dit jaar op 19 en 20 februari. “We bieden mensen een gratis plaatsing aan met 10% extra korting omwille van ons 10-jarig bestaan. Iedereen is alvast van harte welkom”, klinkt het nog.

Home Outfit is gelegen langs de Leuvensesteenweg 44 in Tielt-Winge op een boogscheut van het Gouden Kruispunt. De winkel is open op dinsdag en zondag op afspraak, van woensdag t.e.m. vrijdag (13u tot 18u) en op zaterdag (10u tot 17u). Meer info via www.home-outfit.be.