Dompel je onder in de Thaise cultuur op het Amazing Thai Festival

8 juni 2022 | 19u58 | Gepost door redactie
Thai festival
Publi

Het Amazing Thai Festival komt voor de tweede keer naar Leuven. Je kan op 17, 18 en 19 juni proeven van de Thaise cultuur aan het KING POWER @ Den Dreef Stadion in Leuven.

Amazing Thai Festival staat voor een authentieke Thaise ervaring en onderdompeling in de Thaise cultuur aan de hand van de Thaise keuken, muziek, dans en zoveel meer. Je kan het echte Thailand ervaren bij meer dan 30 standhouders.  Ze bereiden à la minute Thaise specialiteiten of verkopen droge voeding. De standen worden gerund door Thaise restaurants uit heel Vlaanderen. Daarnaast is er ook een bar waar je terecht kan voor een lekker Singha biertje, een echte Mai Thai cocktail, heerlijke wijntjes en uiteraard ook waters en frisdranken. Thai Festival is een unieke ervaring voor iedereen die van lekker eten houdt.

Naast de Thaise keuken is er ook een podium voorzien op het evenement. Hier wordt doorheen het weekend Thaise dans gebracht en Thaise muziek gespeeld. Na een lange dag vertoeven op het evenement kan je genieten van een deugddoende Thaise massage. Daarnaast nemen clubs uit heel Vlaanderen deel aan het officieel erkend Muay Thai toernooi te midden van de Thaise Markt.

Een deel van de opbrengsten gaat naar de Bamboo School Thailand. Toegang tot het evenement is gratis, maar online reserveren is noodzakelijk als je erbij wil zijn.

www.amazingasiafestival.be

Lees meer over