De kogel is door de kerk: D'Store verhuist naar Boutersem

D'Store
De toekomst van sport- en vrijetijdswinkel D'Store zag er lange tijd niet goed uit. De gemeente Bierbeek heeft  plannen met de site waar de winkel gevestigd is, D'Store paste niet in dat plaatje.

De Melkerijsite in Bierbeek krijgt een nieuwe invulling, eentje waarin een grote winkel zoals D'Store niet past. De zaakvoerders kregen van de gemeente te horen dat de winkel moest inkrimpen, maar dat was geen optie voor de zaak. Lange tijd zag het ernaar uit dat de zaak definitief zou sluiten.

Maar D'Store vond een nieuw onderkomen op de voormalige Vavantas-site langs de Leuvensesteenweg in Roosbeek, Boutersem. Daar ontwikkelt projectontwikkelaar De Vlier Real Estate een site van 18.500 m² voor kantoor- en winkelruimte.

"Op weg naar een nieuwe en veelbelovende toekomst voor D’Store en onze D’Family. D’Store staat te popelen om naar Boutersem te verhuizen. De uitverkoop is gestart, het inpakken is bezig, team D'Store is enthousiast, Boutersem staat met open armen klaar om ons te ontvangen. Het officiële startschot blijft nog even uit, omdat de administratieve rompslomp wat langer duurt dan verwacht. Nog 1 cruciale handtekening en we kunnen vertrekken", laat zaakvoerder Wim Florquin weten.