Wielrennen 3-daags spektakel bij De Hoorn

9 september 2021 | 12u06 | Gepost door annpeeters
Op vakantie in De Hoorn
WK

Het WK Wielrennen maakt haar doortocht in Leuven. Eén van de (letterlijke) hoogtepunten van de koers is de Keizersberg, vlakbij De Hoorn, daarom zorgen ze tijdens het WK-weekend voor grote schermen, animatie en natuurlijk ook frisse pintjes.

Een heel weekend lang zijn toeschouwers welkom om voor en na de passage op de Keizersberg de koers meteen verder te volgen op de grote schermen in de Bar & Resto van de oude Stella Artois brouwerij.

Hoogtepunt op zondag

Op zondag, het hoogtepunt, is er een hele dag animatie voorzien voor jong en oud. Al vanaf 9u worden de beentjes losgeschud met een DJ op een podium van maar liefst 4 meter hoog. De Bar & Resto serveert ontbijt to go voor bezoekers die nadien vanop de eerste rij op de Keizersberg willen volgen.

Sam Custers, CEO De Hoorn: ”Supporters kunnen live meevolgen op de Keizersberg, hier vlakbij en nadien zonder gedoe meteen in De Hoorn verder kijken op één van de acht grote schermen, mét een fris pintje en een gratis WK-petje.”

De innerlijke mens wordt verder aangesterkt met Haute Dogs en frieten om in Belgische sferen te blijven.

“Als Leuvens bedrijf zijn we natuurlijk zeer enthousiast om een event als het WK te verwelkomen. Zo lieten we de ramen van onze gevel beschilderen met enkele Belgische renners waaronder de Leuvense Poeske Scherens. Het blijkt een echte eyecatcher voor bezoekers”, aldus Custers.

Het WK wordt het grootste evenement ooit in Leuven met meer dan 300.000 verwachte bezoekers, daar hoopt De Hoorn dus een groot deel van te mogen verwelkomen in het weekend van 24 tot 26 september.

 

Lees meer over