Chinees restaurant Mama Wong heropent de deuren

Mama Wong Heverlee

Na ingrijpende werken, die een half jaar langer duurden dan gepland, gaat Chinees restaurant Mama Wong aan de Naamsesteenweg vlakbij het treinstation van Heverlee opnieuw open. En wel deze dinsdagmiddag. Het is het laatste culinaire avontuur voor de uitbaters die eerder restaurant Capital 88 moesten sluiten door de vele wegenwerken.

Het is het laatste avontuur van uitbater Yu Siu (52). "We trokken in 2023 naar Mama Wong aan het station van Heverlee. Een nieuw avontuur voor ons. We beloofden de vorige eigenares de stijl van de zaak te behouden. Het is iets kleiner dan Capital 88. We hadden ruim een jaar aanpassingswerken nodig en de plannen om te openen in oktober 2023 werden opgeschoven naar einde mei. We kenden wat pech met enkele installaties, maar eind goed al goed. De zaak is nu nieuw ingekleed en we zijn klaar om onze klanten te ontvangen", wist Siu fier. "We wilden niet te ver uitwijken, zodat de herkenbaarheid er nog is en de trouwe klanten willen volgen, anders moet je je steeds opnieuw vanaf nul bewijzen.”

Mama Wong is dagelijks open tussen 12 en 14 uur en 17.30 en 22 uur. Op maandag valt hun wekelijkse sluitingsdag, op zaterdag zijn ze enkel tussen 17.30 en 22 uur geopend. Reserveren kan via 016 25 55 44 of www.tablebooker.com. Hun Facebookpagina en Instagramaccount zullen ze de komende dagen onder handen nemen.

Mama Wong Heverlee 2
Mama Wong Heverlee 3
Mama Wong Heverlee 4
Mama Wong Heverlee 5
Mama Wong Heverlee 6

Lees meer over