AB InBev beloont succes van Team Belgium tijdens Olympische en Paralympische Spelen

ab inbev

AB InBev, Jupiler 0,0% en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) kondigen een nieuwe samenwerking aan om Belgische atleten te ondersteunen.

Voor elke Belgische atleet die een gouden medaille wint, zal AB InBev €5.000 doneren aan de sportclub van de atleet. Dit gebaar van waardering en respect benadrukt de steun van AB InBev aan de ontwikkeling van sport in België. Daarnaast zullen consumenten kans maken op een gouden Jupiler 0,0% blik voor elke gouden medaille die wordt gewonnen.  Met de samenwerking willen beide partijen een positieve impact hebben op fans en de sportgemeenschap.

Cédric Van Branteghem, CEO van het BOIC: “Vanuit het BOIC zijn we verheugd dat met AB InBev voor het eerst een Belgisch bedrijf TOP-partner van het IOC is geworden. De actie richting de sportclubs van Olympische kampioenen is een perfect voorbeeld van de onlosmakelijke connectie tussen topsport en breedtesport. Zonder clubs, geen olympische kampioenen. Het is een prachtige erkenning van wat een sportclub voor atleten, maar ook voor sporters, supporters en vrijwilligers op elk niveau, kan betekenen.”

Maxime Bossuyt, brand director Jupiler, geeft aan: "Bij AB InBev en Jupiler 0,0 zijn we verheugd om samen te werken met het BOIC en het BPC, organisaties die onze waarden delen en onze toewijding aan verantwoorde consumptie versterken. We kijken ernaar uit om samen met het BOIC en het BPC alle Belgische supporters te verenigen achter onze atleten."

Lees meer over