Derde Korte Keten Markt op vaccinatiecampus Landen

Korte Keten Markt
Op zaterdag 13 maart 2021, wordt aan de Koningin Astridlaan in Domein het Park, op de vaccinatiecampus in Landen, de derde Korte Keten Markt georganiseerd.

RELAKS VZW organiseert in Landen haar Markt in ‘t Park. Na twee geslaagde edities in 2020, wil het dit initiatief regelmatig organiseren, maandelijks op de 2de zaterdag van de maand in 2021. Het wil zeker een markt worden waar boeren van de Getevallei, op de eerste rij staan. ‘Goed Boeren’ is een campagne die op agro-ecologische boeren focust. Daarom geloven we in een concept die mensen samenbrengt rond ‘voedsel van de Korte Keten’, aldus de organisatie.

Het aanbod volgt het ritme van de seizoenen… Er wordt gestreefd naar een smaakvol aanbod van zuivel, groenten, vlees, fruit, brood, champignons binnen de straal van de ‘Getevallei’, en iets daarbuiten. Voor goeie kwaliteit is er een faire prijs, die bepaald is door de producent. Daarnaast nodigt de organisatie ook de creatieve professionals uit op zaterdag 13 maart, van 13 tot 17 uur.

Info: https://www.facebook.com/Markt-in-t-Park-101730431669951

Lees meer over