Pall Life Sciences uit Hoegaarden zoekt nog 70 werknemers tijdens JobCafé

9 november 2021 | 10u38 | Gepost door redactie
Pall zoekt 70 werknemers
Wij maakten reeds melding van de zoektocht van Pall Life Sciences naar 100 nieuwe werknemers. Een aantal vacatures zijn al ingevuld, maar het bedrijf is nog op zoek naar 70 nieuwe krachten. Daarom wordt op zaterdag 20 november van 10 uur tot 12 uur aan de Reugelstraat in Hoegaarden een JobCafé georganiseerd.

Pall maakt grote plastic bags uit kunststofkorrels voor de farmaceutische en medische sector. In heel Europa zijn er maar enkele bedrijven die dit maken. Tegenwoordig worden ze ook gebruikt door grote vaccin producenten. Daarom zoekt het bedrijf 70 cleanroom operatoren en magazijniers die dus mee een belangrijke rol in de gezondheidszorg spelen.

Het bedrijf Pall Life Sciences in Klein Overlaar opende vier jaar geleden een nieuw gebouw, langs de steenweg naar Tienen in Hoegaarden, aan de Reugelstraat. Er werd toen plaats gemaakt voor 270 werknemers. Op dit ogenblik is dat gegroeid tot 650 mensen en Pall wil in de site Hoegaarden naar 750 in totaal gaan. Hetzelfde gebeurde met de omzetcijfers: in 2017 bedroeg de omzet 75 miljoen euro, nu in 2021 ligt dat al boven de 200 miljoen euro.

Naar 750 werknemers

Het bedrijf heeft een hele geschiedenis achter de rug, eerst als Newform het bedrijf van vader Huynen, toen nog in Hoegaarden het ‘collefabrikske’ genoemd, omdat er kragen gemaakt werden. Toen het in 1999 aan Atmi, later overgenomen door Pall verkocht werd, waren er 45 werknemers en was de omzet 5 miljoen euro. Nu wil men naar 750 werknemers gaan, maar er moeten nog 70 vacatures ingevuld worden.

Vandaar de organisatie van het JobCafé op zaterdag 20 november. Tijdens dat JobCafé geeft Randstad uitleg over Pall en de vacatures. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen aan de consultants, men krijgt een rondleiding, en men ziet alvast het speciale pak waarin moet gewerkt worden. Inschrijven voor dit JobCafé gebeurt via  https://bit.ly/3DqE1Jx. (CH)

Lees meer over