Rillaar treurt om verlies van monumentale cafébaas

1 April 2021 | 13u33 | Gepost door redactie
Jan en Nelly café Rillaar
In Rillaar is de verslagenheid groot met het verlies van de populaire cafébaas van De Zwaluw, ook wel Hand in Hand genoemd.

Heel wat inwoners van Rillaar en omstreken zijn in de rouw. Hun geliefde cafébaas in café De Zwaluw of Hand in Hand, is op dinsdag 30 maart 2021 overleden. Heel wat mensen keken er naar uit om, als de cafés terug open mogen, Jan terug bezig zien in het café. 

Aan stoppen dachten Nelly en Jan vorig jaar nog helemaal niet hoewel het door hun leeftijd ook steeds wat zwaarder werd. Integendeel, ze brachten regelmatig nog wat nieuws in huis. In 2019 lieten ze, na jaren, weer een biljarttafel plaatsen. En in 2020 werd er een tafelvoetbaltoestel geplaatst. “We hebben ook nog onze jukebox van vroeger staan. We overwegen om die ook weer te installeren”, liet de betreurde Jan vorige zomer nog weten. Wat er met het café nu gaat gebeuren is nog af te wachten. Eveneens vorige zomer lieten Jan en Nelly nog weten dat ze hoopte dat er misschien iemand in de familie ooit zin zou krijgen om hun monumentale café uit te baten. In Rillaar hopen ze alvast dat deze populaire café blijft bestaan. 

Lees meer over