Op zoek naar inspirerende retreats of flexibele werkplekken? Aarschotse onderneemsters komen met nieuw platform

Foto: Liesje Brockley Photography
Stien Van Noten  en Valerie Vos, twee Aarschotse onderneemsters lanceren het platform CoWorksForMe.com, zeg maar een digitale verbindingsplek waar ondernemers, bedrijven, particulieren, coaches en/of creatievelingen een aanbod aan inspirerende retreats in binnen-en buitenland en flexibele werkplekken kunnen op terugvinden.“

Volgens de twee is burn-outpreventie niet meer weg te denken uit ons leven en neemt de nood aan zelfzorg, work-life balance en hybrid working toe. “In onze streek zijn de opties hiervoor beperkt. Gelukkig hebben we fantastische locaties gevonden waar dat wel kan. Wij noemen ons nieuwe concept een walk-in werkplek.”

De walk-in werkplek is een locatie, veelal buiten de grote steden, waar het, volgens de dames, lekker vertoeven is. De toegang is er gratis, er is goede wifi en je kan er iets drinken of eten.

De 2 initiatiefneemsters bundelden de locaties op CoWorksForMe.com. “ Zowel In binnen- als buitenland en met reviews. Met je gratis profiel plaats je ook zelf reviews, ga je op zoek naar een werkpartner voor een dag of nodig je als ondernemer andere gebruikers uit op je event. De locaties kan je ook filteren op het doel dat je voor ogen hebt.”

Valerie Vos staat, als gevestigd onderneemster, in voor het webdesign en de online zichtbaarheid, terwijl Stien Van Noten de rol van creatieve duizendpoot en bezieler op zich neemt. “Als je je niet goed voelt, moeten er zo weinig mogelijk drempels bestaan om te vinden wat jij nodig hebt. Die drempels willen we wegnemen met een breed aanbod aan retreats voor iedereen, of dat nu een yogaretraite, een workshop, een workretreat, een stilte-weekend of nog iets anders is. Het aanbod wordt maandelijks geüpdatet”, besluit Stien.

Meer informatie vind je op www.coworksforme.com

Foto: Liesje Brockley Photography

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play