Maartje Ellen wint eigen zaak en krijgt 20.000 euro

Win je zaak
Maartje Ellen is de gelukkige winnaar van de Win je Zaak wedstrijd met een prijzenpot ter waarde van 20.000 euro.  “Daarin vervat zitten onder andere een jaar huur, een openings- en publiciteitssubsidie en promotionele ondersteuning.”

Aan de wedstrijd namen 107 deelnemers mee. Een jury koos de 15 finalisten die een professionele startersbegeleiding kregen van UNIZO.

Uiteindelijk bleven er 9 finalisten over want enkelen haakten onderweg af om verschillende redenen.

Maartje Ellen werd de winnares met haar Maartjes Taartjes.Deze wedstrijd winnen voelt heel goed, maar het was ook wel spannend.Het heeft me even geduurd om uit te dokteren dat je van je hobby ook echt wel je beroep kan maken. Het klinkt als een cliché, maar het is echt een droom die uitkomt en zonder de steun van de stad Aarschot had ik die droom nog niet kunnen realiseren.”

Drie andere kandidaten vielen ook in de prijzen en krijgen elk 4.200 euro startersbudget als ze hun zaak dit jaar nog opstarten.

“De andere finalisten grepen dan misschien net naast de prijzen, maar hebben ook bergen werk verzet. Als stad moedigen we hun ondernemerschap aan en bekijken we hoe we hen verder kunnen ondersteunen om alsnog hun droom waar te maken. Zo zijn ze allemaal een beetje winnaar”, besluit burgemeester Gwendolyn Rutten (Open Vld).

Lees gratis verder in onze app

Download gratis onze app om dit artikel verder te kunnen lezen,
beschikbaar voor Android en iOS.

Download in de App Store Ontdek het op Google Play